onsdag den 8. juni 2011

Spændende......


.....hvordan disse 4 stykker stof, kommer til at se ud, :-O  når der er blevet klippet i småstykker og syet sammen igen.  Jeg deltager nemlig i en sommer DHU = Del Hver Uge hos Hanne's, som har en netbutik, der varmt kan anbefales, flotte stoffer, sytilbehør, er rigtig god service, og hjælp kan man også få, hvis det behøves. :)

I december lavede hun en jule DHD = Del Hver Dag, og det var spændende at være med, og den endte med en lille borddug/brødserviet, eller hvad man nu syntes man vil bruge den til. 


Så denne gang var jeg ikke i tvivl, jeg VIL være med, man behøver ikke købe sine stoffer hos hende for at være med, men jeg købte de brune, og det var inden hun viste de grønne, og det var nok meget godt, for jeg har en tendens til ofte, at vælge grønt :-O

Spændende, spændende, spændende, det starter på lørdag.

Det værste er, at jeg har så mange UFOer  = ting der ikke er gjort færdige, for eks en inderpose til min hæklede taske, min Ginger Melon doll og posten kom i dag med 150 billeder, som skal i album, og mere spændende, også en pakke med smykkedele.........HVORNÅR lærer jeg at blive færdig med det ene inden jeg begynder på det andet, ?????

1 kommentar:

  1. Glæder mig til at se resultatet. Herligt du vil deltage i min giveaway. Kan ikke se dig som fast læser endnu, men velkommen ;)

    SvarSlet