lørdag den 13. april 2013

Pil op og sy baglæns !!

. . .  og en god gang  jysk stædighed   :-) nu har min compas stjerne, været pillet op i 8 dele, blevet målt, tilpasset og syet samme igen. Altså, et har jeg da lært ( igen ) patchwork skal virkeligt tilpasses og måles hele vejen igennem, for at få et godt resultat. Nu passer min stjerne i hvert tilfælde bedre i midten, og den yderste kant, er syet  på. ;-D Så mangler der bare lidt håndsyning nemlig, at sy cirklen på og vende kanten, :-)  Næste gang, jeg syr en compas stjerne, ved jeg, at jeg vil være TOTAL målbevist :-) fra starten.


    Til rejsebrug købte, jeg engang nogle små beholdere til shampoo og lignende, men det lille etui, er iriserende nok, hurtigt gået i stykker, den lille plast lynlås duer ikke mere.


     Egentlig kan jeg godt lide beholderne, fordi der er ingen grund til at slæbe store flasker med på tur. Og etuiet er dejligt, hvis der går hul på en shampoo, bliver det efter følgende griseri, begrænset til plast etuiet, og ikke hele toilettasken.


     Jamen, jamen, en kone, som kan sy, må da absolut kunne kreere noget nyt, til formålet. Som sagt så gjort, :-D  og jeg er vild med resultatet, så der blev også syet et etui til tandpasta og tandbørster. Materialet er noget blød gennemsigtigt prikket plast dug, fra Stof og Stil, kantet med et sødt rødt prikket skråbånd, så der er en prikket helhed.og de fik begge et lille "øje", så de kan hænge på en krog.


Vupsi, jeg syns de er super søde, var nemme at sy

4 kommentarer:

 1. De er super smarte de små poser. Rigtig god ide, den tror jeg også, jeg skal prøve.
  Jeg har sat dig på min blogliste, så jeg kan finde tilbage i håbet om flere gode tips :)
  Venligst
  Marianne
  stofmutter.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hej Marianne
  Dejligt du kiggede forbi, jeg kan se du også selv har en inspirerende side, og endda en butik, som jeg må kigge nærmere på. :-)
  Hilsen Anne-Marie

  SvarSlet
 3. Super flotte - sælger du dem også ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lis
   Undskyld, jeg ikke har fået svaret dig.
   Jeg har endnu ikke solgt noget, som jeg har syet, men jeg elsker at sy, og kan jo ikke selv bruge det hele,så muligheden er der.
   Send mig en mail, med hvad du kumme tænke dig, så skal jeg se på det .
   Hilsen Anne-Marie

   amf@pixcom.dk

   Slet