lørdag den 2. november 2013

To store projekter ! . . . . .

. . . . . til monitering, ja, ja, mens jeg har arbejdet på mit maraton rally tæppe, som nu er klar til at "sandwiche" , og jeg syns godt om resultatet, og er spændt på, at få det færdigt, men det bliver en udfordring at quilte det ;.D


      Har jeg samtidig arbejdet på min valmue mark, ja, det er længe siden jeg faldt for det billede, og fik skaffet det tyske blad med mønstret. Og tro mig, jeg har haft det hele fremme mange gange, skåret grønne blokke, lagt dem op, syet nogle sammen, for så at pakke det hele samen igen, fordi jeg var utilfreds med resultatet.


      Så da det igen var tid til kursus hos Karin, tog jeg det med, og i samråd med hende, fik jeg lagt nogle flere og grøne stoffer til, både lyse og mørke. Og til sidst gjaldt det så om, at tage en beslutning, og få syet de grønne blokke sammen til en baggrund, som passede til den svæve ramme, som jeg for lææænge siden har købt.


      De røde valmuer blev klippet i flere forskellige røde stoffer, og stryget sammen med visofix, lagt på baggrunden, og flyttet rundt med mange, mange  gange, jeg har altså svært ved,  at bestemme mig.
      Men nu er baggrunden quiltet, valmuerne frihånds ;-) quiltet/applikeret på, efter at Karin havde vist mig, hvordan jeg fik syet de fineste blomster stilke. Så nu er resultatet endeligt, klar til at komme i ramme, så nu må jeg lige finde ud af, hvordan jeg får det gjort. 1 kommentar:

  1. Det har været en lang proces, men resultatet er blevet meget, meget flot. Tillykke med at det store arbejde er færdigt - så kan man læne sig tilbage og nyde resultatet!

    SvarSlet