mandag den 18. juli 2011

Det lykkedes :-O....


...... jeg er blevet HELT færdig, med nogle projekter, som bare lige ventede på den sidste finish, og så at jeg skulle få taget nogle billeder. Og takket være Julie med blokken Muselberg som hjalp med fiffet til photoscape, har jeg også lært at lave collager af bilderne, så man ikke skal indsætte en laaang række billeder   :-O

    Gingermelon laver de sødeste små dyr og dukker i stof og filt, der forelskede jeg mig  i denne lille pige :-)

Mønstret købte jeg som PDF fil på Etsy, og er hun ikke bare sød, ca. 16 cm. høj, og hun hedder selvfølgelig Ginger. Nogle hæklede Synny Flower nålepuder fra det store univers, og jordbær nålepuden, er i et af de seneste Hendes Verden, den så sjov ud, så der måtte skaffes nogle nye farver rød/grøn   i bomuldsgarn , sjove og hyggelige er de da at lave  :-)

   
       En ugle denne gang fra Fru Madsen , den er lidt butterund og sød, nem at lave, lige sådan et arbejde, som er til at sidde med foran tv'et om aftenen.
     Ja, og så er der, de søde små hæklede ugle mærker fra Lene med bloggen Livet som sådan, nu er enderne hæftet, planen er så at skal sys på et eller andet .
 


Og så faldt jeg selvfølgelig for denne lille Muse pung, også ude i den store verden, vist i Japan. Sjov så den ud, også at lave, og  så måtte da prøve at sy den, og i lyserødt, for måske synes lille Marie på 4 år, også at den er sjov . :-))
♥♥♥

1 kommentar:

  1. Hi Anne-Marie!

    Thanks so much for sharing a photo of your sweet little Ginger! She turned out beautifully and I love the colours you've chosen for her. Hope you enjoyed making her:)
    hugs,
    Shelly

    SvarSlet