mandag den 7. november 2011

Fantastisk.....

.....jeg har fået to nye hjælpemidler, ja, faktisk tre, til brug, i syning af patchwork, de kan selvfølgelig også bruget til alt andet inden for syning og broderi. 


En pen til at tegne stictery mønstre med, når motivet så er syet, stryger man stoffet med et varmt strygejern, og.. VUPS, så er stregerne forsvundet, hvis man har tegnet forkert, eller hvis man ikke lige er helt nøjagtig, når man broderer.
Pennen er også genial til at afmærke hvor man skal placere sine applikationer, :-) men her skal man lige huske at stregen forsvinder og ikke stryge på alle stregerne, før man er færdig med at placere aplikationerne.

Det andet hjælpe middel, er en limpen, og.......hold da op, den er fantastisk, man limer sit stof på pap skabelonerne, og så slipper man for at ri stoffet fast inden syning, det kunne godt være hårdt for mine fingre, og jeg syntes faktisk, at jeg får lavet nogle meget pænere dele på den måde. 
Det tredie hjælpemiddel er nogle små selvklæbende sandpapirs agtige dutter, til at sætte på linialen, så den ikke glider, når man skærer, så ene fordele :-))


Jeg har nu fået klippet/skåret alle "lapperne" frem til del 11 i mit Happy Stitches tæppe,  og de er sammen med pap skabelonerne lagt i hver sin pose med navn og nummer, så er det er nemt at tage frem i stuen om aftenen. Jeg er nået til del 8 med syningen, og jeg syns selv, at det bliver flotere og flotere, og det er stadig spændende syning, stitchery og applikation.
 Det nye Quilt.dk blad, som jeg modtog i lørdags,  indeholder mønster blokke  til del 11- 12, og der kommer flere i bladet næste år. Så der er altså er stykke vej endnu. :-O
Jeg har ingen aning om, hvordan tæppet ser ud i sin helhed, jeg har kun set billeder, som ikke viser tæppet helt foldet ud :-))
 Men jeg er glad for at jeg lod mig rive med, på fb, hvor  nogle piger fortalte om deres tæppe. :-O))

Ingen kommentarer:

Send en kommentar