søndag den 15. april 2012

En grå stær......

er bedre en to...

    Jeg gik og troede  at jeg trængte til nogle nye briller, og det er jo bare at tage sig sammen til at få taget en synsprøve, og finde et passende nyt brille stel.
    Men, nej, så let skulle det ikke være, synet var alt for dårligt, så der skulle, et besøg hos en øjenlæge til. Åhr nej, ikke også det, jeg syns, jeg har nok af underlige og sære dårligdomme, men jo, jo, grå stær i begge øjne, og i en tidlig alder 8-))
  Nu er jeg så blevet vellykket opereret på højre øje, og hvor har jeg kedet mig, kunne og måtte kun : se tv, gå tur, lave lettere mad. :-).......... jeg har det altså bedst med et eller andet kreativt i hænderne.
    Nu syns jeg så, inden næste operation, at jeg må få lidt af det kreative, som jeg nåede at lave inden, frem på denne side :-)

     Jeg har forsøgt mig med paper piecing  en Patchwork teknik , hvor man tegner mønstret op på papir eller vhlies, og så syr stof på i en bestemt række følge.
     Og det var faktisk både sjovt og spændende, men, men man skal være MEGET præcis, med sine sømrum og at sy lige i stregerne.
    Jeg syede fire blomsterblokke, som så derefter blev syet sammen til en dejlig forårs dug.

  Jeg har set at den ikke er helt glat i kanterne, jeg må ha pillet kanten af, så jeg kan rette duge til. Men ellers blev dugen, da meget yndig og sød, selv om den, jo, som sædvanlig er syet i de stoffer, der var tilgængelige og store nok i gemmerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar