onsdag den 25. april 2012

Havde helt glemt .....

 ..... hvor sjovt det er med karton, papir, lim og saks. :-)  Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har kreeret kort og deslige, engang lavede jeg en del, jeg "fandt", i går den store kasse med Pergamano materialer, fordi jeg skulle bruge noget perga papir. Pergamano består af mange fine teknikker, der sammen bliver til de fineste blondeagtige ting. Dengang det var sjovt, lavede jeg en hel del kort, det var det smukkeste, som jeg nogensinde har lavet, selv om jeg ikke er ekspert.

     Men, men, vi skal til konfirmation, og da jeg fik det at vide, tænkte jeg straks på Handmade by Sacho Hun laver de fineste kort, samt en masse andre smukke ting, og jeg "snupper" gerne ideer hos hende. Hendes indbydelses kort, blev hos mig, til dette lykønsknings kort, til den søde konfirmandinde.

   
     Og måske ligner denne lille toilet taske også  Sachos :-) ideen til de hæklede blomster kommer helt sikkert derfra. Den blev lavet af hvad der lige var på "lager" og i blå nuancer, fordi det er hendes ynglings farver.
     En lille, måske for lille kosmetik pung blev der ud af små rester syet sammen i tern. men hun er så sød og nem at glæde, så mon ikke det går.

     Vi glæder os til festen på søndag. ♥♥♥♥♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar