fredag den 22. juni 2012

Wauve... totalt imponeret .....

 .. ... jeg har været til udstilling på Thisteds gamle Rådhus, den lokale patchworks 
forening  Limfjordsgruppen  udstiller tæpper og andre patchworks ting. 


        Og det må jeg sige, hvor er det imponerende arbejder, som der vises frem, der mangler jeg godt nok noget erfaring, og præcision, men de søde damer, medlemmer af gruppen, som stod klar til at besvare spørgsmål og fortælle om de flotte genstande, som i øvrigt måtte berøres. :-O Mente da, at jeg skulde melde mig i gruppen, jo,jo, for de hygger sig meget med syningen og lære en hel del af hinanden, og er altid glad for nye medlemmer

 

 Men, men jeg vil aldrig kunne hamle op med de dygtige damer, selv om jeg føler mig fristet, også fordi det foregå på Østre skole, og der er ikke længere end jeg kan gå om.     Så små fine applikations og quilte sting, jamen, det var så småt og præcist og på disse De 4 årstider billeder, er ternerne, som er syet over pap og i hånden, helt nede i  kvadrater på bare 1 cm,  og det er småt skal jeg hilse at sige :-)


 


     
 Wauve siger jeg bare :-O 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

3 kommentarer:

  1. Jeg synes, du skal melde dig ind i foreningen. Lad være med at tænke på, at du måske ikke er så dygtig som de andre. Jeg er medlem af vores lokale Ådalens Patchworkere, og her er plads til alle, hvad der nok er i alle foreninger. Hvis der er nybegyndere, kommer der flere nybegyndere til.

    SvarSlet
  2. Skidt da med at du ikke har samme erfaring som de andre i foreningen, vi skal alle starte et sted. Og hvis jeg kender quiltere ret, så vil de elske at lære dig et par ting eller tre om at sy patchwork. Og pludselig har du også en masse erfaring. Skynd dig at melde dig til foreningen, du vil helt sikkert blive begejstret og lære mange nye og spændende ting (og mennesker at kende).

    SvarSlet
  3. Hi Anne Marie Thank you for showing these lovely quilts. Do you have any more information about the quilt in the centre on the left, the one with red flowers on a white & black background, please? Our sewing group find it very inspiring! Thanks, Cathy, Kent, UK

    SvarSlet