mandag den 25. juni 2012

Valmue mark ??? .....

..... nej, det er det ikke, men en enkelt valmue :-O     Jeg købte dette sykit Karin Østergård design, da jeg var til Quilte udstilling på det gamle rådhus, og det var da et sjovt lille vægstykke at sy, med en 3D blomst, som  virkelig træder frem af billedet.  Og samtidig fandt jeg ud af at quilte på min symaskine, Jubii :-O   Det er ikke superflot, men det bliver vel bedre engang, når jeg har øvet mig noget mere.


.....Angående valmue mark, er jeg begyndt at samle stoffer på 8,5 x 8,5 cm. jeg skal bruge ca. 140 stk, og gerne i mange nuancer, netop til en mark :-)
Fordi jeg var misundelig på Maria , som har syet de flotteste billeder med valmuer, men, men, nu er det lykkedes mig,  at fremskaffe det gamle tyske Quilteblad med vejledning, og mønster,  ( ikke at jeg kan læse det )  de røde valmuer er applikeret på det grønne patchwork baggrund.
Tak, Monika for adressen til bladet :-=D


      Det bliver spændende at lave, når jeg har fået samlet mig nogle stoffer i røde og grønne nuancer.

4 kommentarer:

 1. Hej Mia
  Dejligt at se, du har modtaget dit blad.
  Jeg er kommet rigtig godt i gang med mit billede. Faktisk mangler jeg kun 3 valmuer ud af de 9 der skal være på mit billede. Det ender med at blive 60x80 cm - håber jeg kan montere det i løbet af næste weekend. Det kribler, kan jeg love dig.
  Kh Monika

  SvarSlet
 2. Hej Anne-Marie.

  Jeg har ledt længe efter valmue applikationer og faldt så over din blog :-), hvor du har fundet et quiltemagasin med netop sådanne valmuer, jeg leder efter. Vil du oplyse, hvad bladet hedder, hvilket nr og årgang det er?
  Er dit vægtæppe færdigt?

  På forhånd tak :-).
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne Det er ikke fordi jeg ikke vil hjælpe dig, og jeg skal nok vende tilbage til dig når jeg finder bladet. håber det er ok. Anne-Marie

   Slet
 3. Hej Anne-Marie.
  Mange tak :-). Det er det bestemt.

  Mvh
  Susanne

  SvarSlet