søndag den 12. august 2012

Breve / kuverter ??

...   Ja, der blevet syet nogle ting, som Lone designede, da hun var på besøg. Vi prøvede denne gang med  transfer papir, som man kan printe billeder på, det er egentlig beregnet til, at stryge på T-Shirts, men kan også stryges på stof. Vi brugte forskellige billeder/clip art, som vi derefter klippede ud og strøg  på det valgte stof.


     En bemærkning : Billeder på Transfer Paper er mere klare i farverne, end billeder printet direkte på stof. Men Transfer Paper giver en gummi agtig overflade, som man IKKE kan stryges på igen.


      Det kom da nogenlunde, til at ligne kuverter med frimærke, stempler og deslige :-)  Gad vide, om man kan købe noget bånd med blå/rød/hvid e striber, som ligner kanten på luftpost :-D ?? Det ville gøre kuverten perfekt.


     Med et par små lommer inde i, og lidt bånd i siden, blev det da  en fin lille en :-P
Kosmetik .... pung ...  Ja, jeg ved ikke rigtig hvad de skal kaldes ???  :-O  alt efter størrelse, kan de jo bruges til mange ting,


      Et print af en fin lille fugl, blev sammen med en fræk gul lynlås og lidt bånd, til en anden lille pung.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

1 kommentar:

  1. Jo, jo - de er så fine... :o) -Og air mail bånd med striber - det har jeg allerede skaffet !! :-D Så vi skal bare i gang med nogle flere projekter - glæder mig <3

    SvarSlet