onsdag den 20. marts 2013

Dækkeservietter . . . . .

. . . til det runde bord i udestuen, men det sure er, at der IKKE vil blive ordentligt vejr, så udestuen kan blive gjort forårsklar ( læs : rengjort ), så de kan komme på bordet. Derfor ligger de model her, flot rundt, på den ene ende, af det ovale spisebord i stuen.


     Ideen kommer fra mit sykursus, hvor vi fik vist alm. dækkeservietter, hvor begge sider, blev syet på vattet på engang. Men det var ikke så let, at ramme begge de vifteformede stofstrimler, på begge sider samtidig, derfor blev valget så, en ens og lettere bagside, til striberne på forsiden.


     De friske stoffer, som jeg tidligere havde forelsket mig i  ♥ ♥ ♥  blev valgt til denne stribede ide, som jeg havde. Jeg er selv meget tilfreds med resultatet, der er flot afsluttet med den røde "ramme".
      Jeg har glemt, at tage et foto af bagsiden, som er et flot orange stof med appelsinskiver, og quiltet der, hvor striberne på forsiden er syet på. Og naturligvis indrammet i rødt, så dækkeservietten kan vendes, hvis man bliver træt af  den stribede side.


            Og skal det være ? ? ?   . . .Hi hi hi  så kan de da lægges i forlængelse af hinanden og derved blive til en buet løber.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


3 kommentarer:

 1. De er bare så flotte. Kan rigtig godt lide dem, og en rigtig god ide, især til et rundt bord.

  Det ser også sødt ud som løber, og dejligt de kan bruges til flere ting.

  Nej vejret vil ikke arte sig, jeg har måtte droppe påskeferien i camperen, det bliver vist alt for koldt. Øv øv øv

  SvarSlet
 2. super god idé med 1/4 cirkler til et rundt bord ...

  SvarSlet
 3. This is such a great idea!!!! So very lovely! :) xo

  SvarSlet