tirsdag den 7. maj 2013

Vuffelig vov . . .

. . . sidst jeg handlede hos Hannes, faldt jeg for disse søde vovser,  især fordi barnebarnet Marie, på 6 år, elsker hunde, og alt med hunde på. Marie er en rigtig lyserød/pink pige, men med hjælp af et stykke beige stof med prikker til for og kanter, beige passer bedre til hundene, fik. jeg syet et sjovt pose sæt

Ud af de 25 cm. hund, blev det til en posetaske, som hun kan bære på ryggen, en termoforet flaskepose, med regulerbar strop, de to ting vil helt sikkert komme til at følge med  til sport.


      Det gængse quiltede box-penalhus, vil sikkert blive fyldt med farverige tusser. og så af de sidste stof bidder, kunne der lige blive lille trekant pung med strop. Nu bliver spændende hvad hun siger til tingene næste gang, vi ses, men Marie er nem at glæde med små ting.


       Min compas stjerne er blevet færdig gjort, og, ja, den endte med at blive ganske flot stods alle strabadserne,  pynter på glas bordet i udestuen. :-) Jeg kunne godt tænke mig at sy en til, nu hvor jeg ved, hvor problemerne kan være. . . . . så en skønne dang med god tid ! !

1 kommentar:

 1. Hvor er din kompasstjerne flot og er vild med du har sat Flying Geese udenom ...
  Jeg er også røget med på den tyske toilettaske dille ...
  Søde ting med hunde du har lavet, ville på et tidspunkt gerne lave flasketasken til mine børnebørn.
  Tak for kik og link.
  God dag fra Mette

  SvarSlet