søndag den 12. maj 2013

Wienerlæg . . bisser . . . folder ? ? ?

     eller hvad det nu kan kaldes, foldet er der da i hvert tilfælde, og det til den store guld medalje, ja, der gik nærmest sport i at folde læg.
     Det startede med at jeg "mødte" en lille fin kosmetik taske, i alle mulige forskellige stoffer og farver, både på Facebook og på nogle af de blogge, som jeg læser fast. Det viste sig at være et gratis mønster med Youtube DIY, super nemt at sy,  og man kan sagtens forstå syvejledningen, selv om man ikke lige kan sproget.  :-)

 
     Jeg fandt et par stykker stof røde og pink blomster og en ensfarvet pink, som passede rigtig godt sammen. Jeg  forestillede mig, at det inderste i læget, ville være mest synligt i et ensfarvet, også det indvendige stof i tasken er pink, endda med en lille lynlås lomme. Det var mere vanskeligt at finde et matchende bånd til pynt, der var ikke så meget i de farver på lager, men det endte med et godt resultat i sidste ende.

 :-D   Kosmetiktasken måler !8 x 16 cm. kan købes for 95 kr. inc. forsendelse i Danmark.


Og jeg blev ved med at, folde læg   :-)  . . . 

i mine bookmarkede link, fandt jeg denne lille "foldover" clutch, endnu et free pattern, som der er enorme mængder af på nettet, og, ja, det benytter jeg mig meget af.


      Og denne gang faldt valget af stof i gemmerne, på et spraglet retro agtigt stof med fugle, fuglehuse, blomster og en masse mønstre i sjove farver.


      Igen en nem lille ting at sy, og sjovt, var det, at få stoffet klippet, så det nogenlunde passede sammen, resultatet blev til en super sød lille skuldertaske ? . . . måske kan den ikke helt kaldes en taske  :-O  men, men sikkert lige noget for en teenager pige, med sit flowerpower look.


:-D    Tasken måler udfoldet 21 x31   foldet over  19 x 21 cm. kan købes for 95 kr. inc forsendelse i
 Danmark

     Jeg er blevet spurgt om jeg sælger nogle af mine ting,  :-)  så hvis der er interesse for et køb, send mig en mail og vi finder ud af det.  

1 kommentar:

  1. hvor er det bare en fin taske/etui. Nu har jeg set den syet flere steder i blogland og bliver mere og mere fristet til selv at prøve mønsteret af. Tak for linket :-)

    SvarSlet