mandag den 9. maj 2011

Endelig ....

....har jeg fået taget nogle billeder af mit tæppe i Japansk foldeteknik, jeg blev jo færdig lige efter Påske. :-)
Jeg syntes stadig ikke at bilderne er gode nok, tæppet bliver ikke "præsenteret" ordentlig.


    Japansk foldeteknik, er en metode, som giver blokke med både forside og bagside på en gang, derfor har tæppet jo, faktisk også en flot bagside. 


   Jeg har da haft nok arbejde med det, men det var mig selv der ikke var tilfreds, jeg havde syet en del blokke,da jeg besluttede mig til, at have fleece, som mellem for, så om igen. 
   Da jeg så derefter var halv færdig med sammensyningen af  blokkene, syns jeg ikke det var pænt nok. :-((   Det blev pillet op og jeg fandt en anden teknik til sammen syningen, med et meget bedre resultat. :-)

    Og nu syns, jeg ikke billederne er gode nok, men her stopper vi, :-D....

    NU skal tæppet vises frem, så her er det, som det er. . Det består af nye stoffer, gamle stoffer, et par servietter til en broderet dug kom med, og ikke mindst besætningen fra min datters konfirmations kjole, som er blevet lavet om til en dåbskjole, hvor det ikke var muligt at få besætningen brugt, og i sidste øjeblik kom lige jeg i tanke om at brodere forbogstaver og tid :-O   AM F okt 10 Maj 11
     Altså vil jeg sige, at der ligger både en del arbejde i tæppet, plus en del minder. Selv om jeg håber tæppet holder i mange år, har jeg fået lyst til at lave andre tæpper.  :-O

3 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet et smukt tæppe. Hvem der kunne det !!!!!

  SvarSlet
 2. Ja det er virkeligt et flot patchwork tæppe

  SvarSlet
 3. det er flot!
  jeg er på Facebook, skal vi være venner?
  Jeg bor nær Løgstør.
  mvh Mona-lisa Glargaard

  SvarSlet