onsdag den 1. februar 2012

Endnu en fast læser....

..... Hurra, for det, så må jeg da vist til at "oppe" mig. :o)

     Egentlig er det da også lidt flovt, når jeg nu har fået lavet mig en blog, bør jeg da også, lave regelmæssige indlæg til den.

     Men sagen er, at jeg har bare været lidt tappet for energi på det sidste, p.g. af, at min hudsygdom, sklerodermi er i udbrud, igen... så jeg bliver behandlet med UVA- lys på Regionshospitalet i Viborg, 32 min.  3 gange i ugen, selv om, der kun er ca. 90 km. hver vej, er det nogle seje køreture. Ja, faktisk har der været mange aftener, hvor jeg ikke engang, har gidet finde noget håndarbejde frem, men nu er det ved at vende, jeg har sørme haft gang i både sy og hæklenål, :O) plus, at jeg har gang i en større oprydning/ommøblering på mit syværelse.

     Men, men, lad nu det ligge :o). Min tur til London, var så fantastisk, at det næsten ikke kan beskrives. Det var hyggeligt, at være sammen med min søn og svigerdatter, som jo gav mig turen i julegave. Vi  kørte meget i Undergrounds banen, gik mange skridt, vi så meget, mange mennesker, gader, huse og butikker, Covent Garden, Hydepark med Julemarked, og da ikke at forglemme turen op i London Eye med udsigt over næsten hele byen, i et flot og klart vejr. Det som prægede gadebilledet, ud over julepynt, var især dobbeltdækker busser, og nye taxier i gammel forklædning, men hold da op, som de kører :o), trods det, jeg er klar til at vende tilbage til sommer og tage min mand med.

     Min første flyvetur, Ålborg- Kbh, var også fantastisk. Jeg var lidt spændt, og troede ikke, at jeg "turde" kigge ud af vinduet, men jeg kunne ikke lade være, det var fantastisk. Og næste dag, var vildt at se London med en "brun" Themsen oppe fra, nå, ja, jeg havde jo aldrig prøvet det før,så, måske er jeg nem at imponere.

3 kommentarer:

  1. Det var træls med dig. Håber behandlingen hjælper dig. Uh hvor jeg også glæder mig til sommerens tur med datteren til London (vores anden mor-datter tur) Denne gang satser vi også på London Eye, mor her har bare lidt højdeskræk :( Sejt gået med flyveturen !

    SvarSlet
  2. London er altid et besøg værd. Havde nogen år, hvor der var en årlig juleshopping med min søster på programmet..........

    SvarSlet
  3. Har selv en tradition sammen med min søster og datter om en (næsten)årlig tur til London. Har du lyst ligger der billeder derfra på min blog ;-)

    SvarSlet