torsdag den 20. september 2012

Jysk stædighed... elller ???
     Jeg bakser og bakser med denne lille taske, i brune stoffer, føj, hvor den driller, jeg syr, piller op, syr igen, har vendt delene forkert :-(( piller op, syr igen og får ikke alle stoflagene ( der er mange ) med ind i sømmen hele vejen rundt.  Øv øv øv. Det første forsøg i de lyse stoffer, er røget ud, også det andet forsøg, hvor jeg troede,at hvis jeg gjorde siderne lidt større, ville det være nemmere, er røget ud. Så nu må det da blive lettere, med tredje forsøg, nu i brune farver, hvor jeg ved, hvad der vil drille, men for hulen, nej nej . . . .  så nu får den lov til at hvile lidt, MEN det kommer til at lykkes på et tidspunkt, har jeg bestemt :-O     Jeg har da lavet andet også ;-O    Bl. a.et par af Lones design er blevet syet. Til den grønne fik jeg en ide til anderledes og dekorativ hjørne/bund, og det ser lidt fikst ud syns jeg.
      Så var jeg jo til Kreativ Fritid Messe og fik lidt med mig hjem, så det er der også blevet syslet med, en ugle og nogle fugle er blevet rullet med papir strimler i Quilling  teknikken, som jo er en meget gammel teknik , der dengang mest blev brugt til at dekorere kort og æsker med, ikke lige mig.  Men i den moderniserede udgave, som Karen Marie Klip har fundet frem bliver det til figurer, som kan hænges op, så er det noget, som jeg kan være med på. :-O


      Nogle dekorative kugler til ophæng, som dog ikke blev så flotte, som dem jeg så i Viborg :-(


     Jeg købte også en metal bøjle på messen, da jeg længe har haft lyst til, at sy en pung/taske med bøjle lukke, jeg fandt et fint mønster her, min bøjle til at sy på, ( der findes åbenbart mange forskellige metoder til at fastgøre bøjlerne på.) noget anderledes end den i vejledningen anvendte, men det lykkedes da meget godt alligevel. Så jeg har allerede investeret i nogle flere bøjler, inden jeg havde lært af første køb, :-(( at se mig for, og de se så til at LIME i, vups, det bliver så en udfordring mere.      Som aften arbejde (sidde i sofa og se tv samtidig ) har jeg kastet mig over at knytte Freindship armbånd, fordi der i Hendes Verden er nogle moderne Freindship armbånd med perler og vejledning, og fordi jeg tror, at det er noget alle børn og unge har lært på et eller andet tidspunkt. Men jeg har aldrig lært det, det blev også lidt af en udfordring :-)) det endte med at jeg fandt nogle You Tube vejledninger på nettet, som gjorde at jeg endelig fattede metoden. Jeg har brugt brodergarn, til at knytte med, jeg havde ikke lige det, som de anvendte i vejledningen, og så må man bruge det man har. :-) Nu gælder det så bare om at få en rutine, så armbåndene bliver lidt mere jævnt knyttet.


      Som i kan se ligger jeg ikke på den lade side, selv om jeg ikke får skrevet på bloggen, men drøner af sted, med alt for mange ting på en gang.

1 kommentar:

  1. Hvor har du været flittig. Kan se vi kræser om de samme ting. Hvor har du forøvrigt fundet metalbøjlerne? Så dem slet ikke på messen.
    Monika

    SvarSlet