onsdag den 26. september 2012

Jubi . . . Stædighed belønnes

  . . . . . jeg ville bare IKKE gi mig, over for denne lille taske :-O  Og det lykkedes jo, men ikke før tredje gang . :-(   derfor blev det også et andet stofvalg, end det først tænkte, prikkede og lyse, men brune Tilda stoffer . . . .  de er da også fine. ik ??  :-)


     Måske er det for tykt et mellem for, som jeg har brugt, det var i hvert tilfælde meget svært,  at få alle lagene til at holde sammen ved  syningen. Jeg fandt ud af, et var en god hjælp,  at bruge lynlås foden, for der var heller ikke meget plads, at komme rundt på.
     Et skråbånd skulle sys med i de mange lag, og derefter  foldes om trævlekanterne, og sys småt og pænt i hånden,og det gav tre omgange, så tasken også blev pæn inden i.


     Det endte altså med, at blive en tilpas fin lille taske, som jeg syede en rem til, med karabin hager, så den kan tages af og på efter behov. Der er tre rum i tasken, hvori jeg vil ha, kamera, mobil og pung, når jeg kun har behov for, at ha lidt med, og ikke gider slæbe på en større taske.


3 kommentarer:

 1. Den ble kjempeflott. Kjekt med en sånn liten veske som rommer kun det nødvendigste.
  Fint at du deler dine erfaringer med oss.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 2. Hvor den blevet super flot. Dejligt når tingene lykkes, selv om der opstår "problemer" undervejs. Men det er jo den måde vi lærer på.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Sikke en super fin taske du har fået lavet. Godt forstå der skulle et par forsøg til med alle de lag og rum.

  Sejt gået.

  SvarSlet