lørdag den 17. november 2012

Sy kursus

     Jeg er godt i gang på mit Patchwork sykursus hos Karin Ø, i fine nye og dejligt lyse lokaler på hendes hjemadresse. Jeg må lige sige, at jeg blev noget overrasket, da jeg så, hvad de andre kursister, de fleste var gengangere, bragte med sig af udstyr, grej og materialer. Og der stod jeg så med min, lille taske, og uden symaskine. :-(

     Nå, men jeg fik da startet på et pudestykke, håndsyet over pap, jeg vil jo lære grund teknikkerne, nu venter det så bare på, at jeg skal hånd quilte det.


     På kaffebordet, vi skiftes til at ha kage med,  ;-P havde Karin den flotteste løber i sqare dance teknik liggende, det blev så mit næste projekt, ja, pudestykket venter :-D. Men sådan en løber måtte jeg sy,  jeg har altid syntes, at de "møller" var så flotte, og har aldrig helt kunnet greje, hvordan de var lavet.
     De flotteste stoffer, har hun jo også i metervis af, det er bare, at tage fra hylderne og betale, Uha, uha det er et farligt sted for en stofsamler, som mig.


      Men jeg fandt det flotteste kålstof, og ud fra de farver, fik jeg samlet til en flot løber. Teknikken er at skære et antal kvadrater, sy dem sammen, derefter at skære stykket i andre kvadrater på en anden led, og så sy dem sammen igen, og vups, så har man lavet "møllerne", ja, her har jeg, så også fået min symaskine med på kursus  :-)  ♥     Nu bliver det så spændende, på mandag, kurset er hver anden mandag, hvor jeg skal have min løber quiltet, samlet og sat en lukke kant på. Jeg glæder mig meget til at få det færdige resultat lagt på mit spisebord.
     Det næste jeg gerne vil prøve, vi bestemmer selv, hvad vi gerne vil sy, og Karin hjælper så, bliver paper piesing, et tegnet motiv på vlies, som så bliver gradvist påsyet stof i forskellige størrelser.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

2 kommentarer:

  1. Thanks for the information... I really love your blog posts... specially those on Job fair for fresher

    SvarSlet
  2. Den er blevet rigtig flot din løber.

    Jeg har også for nyligt prøvet disse møller, mit forsøg blev til en pude som kan ses på bloggen ;-)

    Vildt flotte stoffer du har brugt.

    SvarSlet